Chasse Botanique

Begane grond met voorzieningen en ruimtes te huur voor horeca of winkel / concept store.

Chasse Botanique is een onderscheidend concept met diverse elkaar versterkend functies met botanische gastronomie waar planten de hoofdrol spelen. Er zijn uitnodigende horecavoorzieningen, het Stadsarchief met een schat aan informatie over uiteenlopende onderwerpen, er is een Filmhuis en diverse horecavoorzieningen. Chasse Botanique biedt ruimte om te ontbijten, te vergaderen, te ontmoeten en te borrelen, met een terras in de kas en bij mooi weer in het Chassé Park. Onderstaand een toelichting op de verschillende ruimtes.

Te huur 110 – 470 m2 winkel- of horecaruimte.

Bekijk het aanbod

Teds Breda Botanique

Het verhaal,

Teds, niet alleen tussen ontbijt en lunch

Een restaurant waar je ’s ochtends Waffle Fries kon bestellen naast je French Toast of Poached Eggs in de middag, dat bestond gewoon niet in Amsterdam. Tot mei 2015 toen Teds zijn deuren opende voor brunch, niet alleen in het weekend en tussen ontbijt en lunch, maar de hele dag en elke dag. Want waarom niet?

In die tijd boden dagrestaurants hun ontbijtmenu aan tot 11.00 uur, lunch van 11.30-15.00 uur en daarna kon je alleen gefrituurde snacks bestellen tot het avondmenu begon. Ik ben het soort persoon dat ’s ochtends echt trek kan krijgen in friet met een glas champagne of een kom yoghurt en muesli in de middag. Dus opende ik Teds, denkend dat ik niet de enige kon zijn die een plek als deze miste. In het menu vind je een grote selectie van mijn all time, wake me up at night, favoriete gerechten en drankjes. Soulfood, niet bepaald vetarm, maar voedsel waarvan je op je stoel gaat wiebelen en met je handen in de lucht wilt zwaaien en JA wilt roepen. Lekkere klassiekers met een Teds twist of onze eigen drooldrippin’ creaties gecombineerd met een brunch cocktail, wat wil een mens nog meer?

Gelukkig zijn er veel mensen zoals ik die het mogelijk hebben gemaakt om veel meer Teds-restaurants te openen door heel Nederland.

Maar wie is Ted (vraag je je misschien af)?

Ted is mijn eerste ”geborene”, de liefste, grappigste en meest liefhebbende Franse Bulldog ooit. Vernoemd naar mijn jeugdidool, Ted van der Parre – Strongest Man in the World 1992. Het openen van het restaurant, het oorspronkelijke idee was dat Ted me daar elke dag zou vergezellen, maar avonturiers zoals hij was, ging hij begerig door de buurt dwalen die kwam niet van pas. Zijn foto en kleine verwijzingen naar hem vind je in elke zaal.

Liefde,

Sanne Huisman
Oprichter Teds De hele dag brunch

Teds Breda Botanique is doordeweeks geopend vanaf 9:00 en in het weekend vanaf 8:00. Teds is telefonisch te bereiken via 076 – 303 29 32 en per mail via breda@teds-place.nl